luni, 8 octombrie 2012

Prajitura cu branza de vaci






Ingrediente pentru aluat:

1 ou
100 gr. ulei
100 ml. lapte
100 gr. zahar
1 praf de copt
faina cat cuprinde

Crema:

300 gr. branza de vaci
150 gr. gris
750 ml. lapte
450 gr. zahar sau dupa gust
1 ou
2 vanilii
coaja rasa de lamaie

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se face un aluat care se poate intinde cu sucitorul.
Laptele si zaharul se fierb, se adauga grisul in ploaie. Grisul nu trebuie sa fie tare. Se raceste. Se adauga branza de vaci, oul, vaniliile si coaja de lamaie. Se amesteca bine. Se fac doua foi din aluat, iar la mijloc se pune crema. Se coace in cuptor, la foc mediu, timp de 35 de minute.


2 comentarii:

ovi spunea...

Pe cand o poza cu prajitura asta? Sau cu alte prajituri?

Unknown spunea...

Urmeaza in curand si poza.