Acest preparat este foarte simplu si gustos si poate fi servit ca fel principal, pentru zilele in care dorim sa mancam fara carne, sau ca garnitura pentru diferite fripturi sau alte tipuri de preparate din carne.
Pentru 4 portii
Ingrediente:
500 gr. ciuperci champignon proaspete
200-250 gr. orez
1 ceapa
2 catei de usturoi
1 lingura pasta de gogogari
patrunjel verde
Mod de preparare:
Ciupercile se curata, se spala, se taie feliute. Ceapa si usturoiul se curata si se calesc in putin ulei, apoi se adauga pasta de gogosari, apoi ciupercile si se calesc impreuna pana cand scade zeama pe care o lasa. Apoi se adauga orezul spalat si apa pana acopere mancarea. Se amesteca si se fierbe pana cand orezul este patruns. Se adauga apa pe parcursul fierberii, iar dupa ce se ia de pe foc se adauga patrunjelul verde tocat. Pofta buna!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu